Vacatures

Samenwerken met ons

Junior Accountant met groei-ambities!

Voor ons accountancykantoor A.A&T te Gent, onderdeel van de groep 'Partners in Accountancy', gaan wij op zoek naar een junior accountant met gezonde ambitie om samen te groeien!
 
 
• Hoe ziet jouw dag eruit?
 
Voor elk toegewezen dossier verzorg je de nodige voorbereiding: inboeken aankoop/ verkoopfacturen en bankverrichtingen alsook het tijdig indienen van de BTW-aangiftes.
 
Ter ondersteuning van je collega Senior Accountant bereidt je de jaarafsluiting van de vennootschappen en eenmanszaken voor, zodat hij met voldoende bagage klaarstaat voor de dossierbespreking met de klant.
 
Wanneer je je sterk genoeg gewapend voelt, krijg je ook de kans tot persoonlijk contact met jouw klant, dit specifiek voor inhoudelijke vragen van de klant.
 
 
• Wat verwachten we van jou?
 
Je beschikt over een bachelor of master richting accountancy-fiscaliteit. Daarnaast toon je voldoende spirit en interesse om op regelmatige basis je kennis te blijven bijscholen. Je wordt hierin zeker ook verder intern ondersteund.
 
Heb je een eerste mooie boekhoudkundige werkervaring achter de rug, dan beschik je over een extra troef. Daarnaast komen ook gedreven schoolverlaters die mee willen helpen bouwen aan ons groeiverhaal, in aanmerking.
 
Je bent bereid om tijdens de drukkere periodes, waarin vaak deadlines gehaald moeten worden, samen met je collega's 'een tandje bij te steken' en zo mee bij te dragen tot een positieve teamsfeer.
 
 
• Wat hebben wij jou te bieden?
 
Bij opstart word je wegwijs gemaakt in de werking van het kantoor, de gebruikte boekhoudprogramma's, kennismaking met de verschillende dossiers,…
 
Heel snel zal je de vrijheid krijgen je werk zelfstandig te organiseren en in te plannen.
 
Je komt terecht in hecht team van collega's, waar met graag heeft dat er op een open en constructieve manier gecommuniceerd wordt en waar iedereen klaar staat om elkaar te
helpen bij moeilijkere cases.
 
Afhankelijk van jouw ambities , interesses en eigen inbreng, zal je de kans krijgen meer verantwoordelijkheid op te nemen alsook te groeien in jobinhoud.
 
Jouw loonpakket is marktconform incl. enkele extra-legale voordelen. Afhankelijk van jouw inzet en vooruitgang kan je ook hier stappen voorwaarts zetten in de toekomst.
 
Je maakt deel uit van de samenwerking 'Partners in Accountancy', wat als voordeel biedt dat je de nodige ondersteuning kan genieten op elk expertise gebied zoals fiscaliteit, BTW, IT, Sociale wetgeving…
 
• Interesse?
 
NU SOLLICITEREN of mail jouw persoonlijk cv door naar Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. , ik neem gauw verder contact met je op om concreet af te spreken!
 
 
 
Copyright © 2020 A.A&T | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy

Design & Development By Florian Decoutere